Når omgivelserne ikke er ligegyldige

Ribe - Danmarks ældste by

Historien går helt tilbage til mellem år 704-710 dermed er byen mere end 1500 år gammel og dette gør Ribe til Danmarks ældste by.
I 2014 blev Byen kåret som Europas smukkeste mindre by, og det ses tydeligt når man går en tur rundt i smukke små gaderne og fornemmer atmosfæren og historien. Når man kommer kørende er det første øjet fanger domkirken som helt majestætisk står og troner midt i byen. Ribe er placeret En lille times kørsel fra Tyskland, 3 timers kørsel fra København og en 1/2 time fra Esbjerg. Ydermere ligger Ribe smukt placeret i natur omkring Nationalparken Vadehavet.

København

Byen med de smukke tårne, kongens København eller nordens Paris, navnene er mange og tilsammen beskriver de meget godt den Danske hovedstad. København rummer alt hvad en storby har at tilbyde, det er meget let at komme rundt og byen kan sagtens udforskes gående, byen emmer af romantik, små hyggelige gader, rolige parker og flotte museer. Vælger de at blive viet i København er der lagt op til et rigtigt storby bryllup krydret med den dansk hygge. Vielsen kunne foregå på Københavns rådhus smukt placeret på Rådhuspladsen i hjertet af byen.