Step by Step

Dagen hvor i bliver viet og siger ja til hinanden er jeres, her vil jeg dog lige kort beskrive forløbet fra i kontakter Wonderful Weddings Denmark til efter i har sagt ja til hinanden. Det er selvfølgelig jeres dag og der tages hensyn til lige netop jeres drømme og ønsker. 

Tag det første skridt, kontakt mig allerede i dag.

Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.

1. Kontakt

Vi taler sammen omkring jeres drømme og ønsker for dagen f.eks. gæster, overnatning, transport, blomster, fotograf, vidner og lignende. alt efter hvad der er praktisk muligt kan dette foregå via e-mail, telefon, skype eller personligt møde, her præsentere jeg jer ligeledes for ægteskabserklæringen som i skal udfylde. 

2. Dokumenter

I fremsender nødvendige dokumenter til mig som jeg videregiver til der hvor vielsen skal foregå, det er individuelt fra par til par hvilke dokumenter der skal fremsendes.   

3. Godkendt

Når jeres dokumenter er blevet godkendt, fremsender jeg dato og tid for registrering samt vielse, har i et ønske til en specifik dato er dette selvfølge intet problem at arrangerer, dog er det altid en god ide at være ude i god tid da der forskel på behandlingstider

4. Registrering

Vi tager sammen til registrering hvor jeres vielse skal forgå, her skal i medbringe ægteskabserklæring samt øvrige dokumenter. denne seance tager ca. 10-15 min.

5. Vielsen

Bryllupsdagen er individuel og vil forgå på netop den måde i ønsker og som vi sammen har planlagt på forhånd, jeg er med hele dagen så i kan koncentrere jer om at nyde dagen og hinanden, og jeg vil koncentrere mig om alt det praktiske.